Budgetsikkerhed | Tryghed | Troværdighed

Find din leasingbil her

Vi tilbyder landsdækkende værksteder til din leasingbil

5/5
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Hvem er vi?

Lokal Leasing A/S er et leasingselskab med opstart i 2017, efter at have leaset biler ud igennem andre store selskaber i flere år.

Vi beskæftiger os primært med leasing af biler Operationelt med fuld økonomisk tryghed. Vores aftaler tilbydes med reparations og serviceaftale der er en garanti for bruger er problemfri kørende uden uforudsete udgifter.  

Vi tilbyder fuld vinter og sommerhjul aftale inklusiv dæk og opbevaring. Vi tilbyder forsikring med kasko, vejhjælp, friskade hvis dette ønskes. Kort sagt, vi tager os af det hele. Her ved man hvad det koster måned for måned.     

Man hæfter IKKE for noget restværdi eller skal finde en køber efter endt leasing. Trygt, troværdigt, ingen bekymringer, ingen uforudsete udgifter, i kender jeres omkostninger, i finansierer ikke en stor registreringsafgift som man gør hvis man låner pengen i banken. Der er en stor fleksibilitet i at lease, hvis ens behov ændrer sig.

Hør vores leasingkonsulent Jesper fortælle mere om Lokal Leasing i videoen.

Afspil video
Afspil video

Hvad er bil-leasing?

Leasing opdeler bilens pris, registreringsafgiften og momsen i 3.

Når man leaser en bil, så betaler man kun registreringsafgift i leasingperioden, derfor kan det være meget fordelagtigt.

Det giver desuden flere muligheder og en ekstra sikkerhed i forhold til registreringsafgiften som skiftende regeringer har for vane at jonglere med, kapitalbindingen langt mindre og man stifter ingen gæld.

Der er ikke en facitliste til hvornår man skal lease og hvornår man skal købe, men der er nogle råd til hvornår vi mener det kan betale sig og hvornår det ikke kan. Jo dyrere bilen er jo mere peger det mod leasing, derudover er det fordelagtigt hvis at man ønsker en lavere udbetaling end ved regulær finansiering eller ønsker en større fleksibilitet.

Som kunde hos Lokal Leasing indfrier vi dine ønsker med baggrund i saglig rådgivning og dine behov. Vi vil bestræbe os på at yde den bedste service, så du er sikret en behagelig oplevelse ved at lease din nye bil hos os.

Mød Gert og hør om fordelen ved at lease din næste bil hos os

Afspil video

Tilfredse kunder er altafgørende

Hos Lokal Leasing er vores dedikation til kundetilfredshed kernen i alt, hvad vi gør.

Vi er fast besluttede på at tilbyde exceptionel service og leasingaftaler, der nøje matcher vores kunders ønsker og behov. Oplev vores kunders positive oplevelser og se, hvordan vi sikrer den ideelle leasingoplevelse for dem.

Din tilfredshed driver os til konstant at forbedre og levere løsninger, der overskrider forventninger!

5/5

Frederik Reenberg Simonsen
Læs mere
“Mine bedste anbefalinger til Lokal Leasing. Jeg leasede en fantastisk Mini John Cooper Works i 2 år. Alt kørte smurt fra start til slut..

Jeg vil for altid huske Lokal Leasing, for de var grunden til at jeg havde min første "sjove" bil 😀 .

Forsatan jeg savner den bil, når man pludselig køre rundt i noget fornuftigt :D”.


Rasmus Thorup
Læs mere
“Vi har haft leaset gennem Lokal Leasing de sidste to år og har været fuldt ud tilfredse med den service vi har fået. Uanset om det har været afhentning af bilen, spørgsmål eller aflevering, så har det hele fungeret upåklageligt. Hvis vi en dag skal lease igen, så vil vi ikke tøve med at vælge LL. Varme anbefalinger herfra. Mvh Rasmus og Stine.”.


Daniel Brink
Læs mere
“Hold da op en service de kan tilbyde, simpelthen en af de bedste forhandlere der er. Åbenhed, venlige, fordelagtigt og jeg kunne blive ved. Der er bare ingenting st sætte en finger på, kunne de få 10 stjerne fik de det.

Mange hilsener en mere end tilfreds kunder, der kun kan anbefale lokal leasing.”.


Frederik Klüwer
Læs mere
“Jeg leaser i øjeblikket ved Lokal Leasing, og indgik leasingaftalen med Gert. Servicen var fantastisk, og Gert var meget løsningsorienteret, hvilket betød vi fik strikket en aftale sammen, som passede perfekt til mine behov. Kommunikationen er i top, og Lokal Leasing er meget troværdige, så du kan snildt handle din næste bil ved dem.”


Morten Østergaard
Læs mere
“Vi har længe leaset biler gennem Lokal Leasing, og er ovenud tilfreds med den service de levere. Pludselig opstod der et behov for at lease en bil i en kortere periode, og hurtig fandt de en bil som opfyldte vores behov, og til en super pris, også beskatningsmæssigt.

Med venlig hilsen Morten,

Frisørland.dk A/S”.


Kenneth Houlberg-Autzen
Læs mere
“Jeg kan varmt anbefale Lokal Leasing Viborg. Jeg er fuldt ud tilfreds med min kontrakt som blev indgået under de bedste forudsætninger og vilkår. Her skabes en god loyalitet og tillid fra først møde med sælger. Du kan finde netop den bil der passer til dit behov gennem Lokal Leasing. Det er præcis hvad jeg gjorde. Gik derfra med en følelse af den bedste bilhandel og har den stadig.”