FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Operationel leasing tilbydes både til private- og erhvervsdrivende.

Ved denne leasingsform er det leasinggiveren som står for bilens restværdi, når at leasingperioden er ovre. Du skal som forbruger altså ikke bekymre dig om en restværdi.

Når leasingperioden er færdig, afleverer du bilen tilbage, og betaler for misvedligeholdelser fx store ridser/buler og lignende – hvis disse ikke findes, og bilen kun har normale brugsspor efter alder og km opkræves ingen betaling.

Denne form for leasing kan inkludere service- & tryghedsaftale samt dækaftale, så du er fuldt beskyttet og kender dine præcise omkostninger om måneden.

Når din leasingkontrakt med Lokal Leasing udløber har du følgende muligheder:

Hvis du ved stiftelsen af leasingkontrakten har valgt operationel leasing

  • Aflevere bilen tilbage
  • Forlænge leasingkontrakten
    • Vær venligst opmærksom på at en leasing kontrakt kun kan forlænges én gang.

Bemærk venligst at det kun er muligt at forlænge leasingkontrakten en gang pr. bil ifølge dansk lovgivning.

Vi har oplevet skred i registreringsafgiften mange år i træk. Folks biler er devalueret i 2015, 2016 2017, 2018, 2019, 2020 men ikke 2022 i samme grad. Derfor forventer vi et større værditab i 2023 på biler købt og betalt 2,5 gang med registreringsafgift.  

Den risiko er væk ved at lease sin bil. Den tekniske udvikling inden for biler går også rigtigt stærkt lige nu. Bilmarkedet er under forandring.

Vi har biler, der egentligt allerede kan defineres som selvkørende, de kan bremse og accelerere efter den forankørende, de kan holde sig i en vognbane osv. Sikkerhedssystemerne og nye tekniske løsninger vil komme i en lind strøm. Dette vil medføre, at en indkøbt bil med fuld afgift betalt fra start, kan blive meget sværere at sælge igen uden risiko for et væsentligt værditab. Udviklingen kan accelerere og overhale på samme måde, som vi har set med fladskærme, mobiltelefon, computere osv.

Set fra et juridisk synspunkt, så ejes bilen af leasingselskabet, hvilket er Lokal Leasing A/S . Du vil som kunde blive registret som bruger af bilen.

Hos Lokal Leasing tilbyder vi også en dækaftale. Vi vil sæson opbevare og skifte hjul og dæk når disse er nedslidte for dig, så du er klar til at køre bil hele året rundt.

Hvis du ønsker at tegne en service- & tryghedsaftale hos Lokal Leasing, vil det betyde, at alle udgifter til service, eftersyn og vedligeholdelse dækkes i leasingkontraktens månedlige betaling. Du slipper for at bekymre dig om uforudsete udgifter i forbindelse med bilen.

Lokal Leasing tilbyder forsikring til meget konkurrencedygtige priser og vilkår, også til unge fra det 21 år. Hjemmeboende børn må benytte husstandens lejede bil. .

Vejhjælpen er inkluderet i vores kaskoforsikring. Vejhjælpen dækker dækker hele Danmark og Europa.

Hos Lokal Leasing tilbydes der bindingsperioder fra 1 månede og op til 36 måneder.

Private kan opsige en leasingkontrakt efter 11+1 mdr., mens erhvervsdrivende er bundet af perioden.

Efter udløb kan leasingkontrakten forlænges én gang efter aftale.

Når du leaser en bil hos Lokal Leasing er der mulighed for at køre op til 60.000 km om året.

Lokal Leasing vil som udgangspunkt byde alle kunder velkommen.

Alle leasingkontrakter bliver individuelt kreditværdighedsvurderet lovpligtig. .